Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

036 Almere Evenementen - Op zaterdag 23 november om 12.00 uur wordt Sinterklaas verwacht in het winkelcentrum in Almere Buiten en wordt op het podium op het Globeplein welkom geheten door wethouder Van Garderen.

De hele verdere middag is Sinterklaas te gast in het winkelcentrum en wordt uiteraard bijgestaan door zijn Pietenbands en kan, net als zijn Pieten en het winkelende publiek, ook uitgebreid genieten van allerlei verschillende dansoptredens. Op het Noordeindeplein kunnen kinderen tussen 11.00 en 16.00 uur sjoelen met pepernoten en uiteraard ook leuke kleurplaten van Sinterklaas maken.

’s Avonds wordt er in Almere Buiten van 20.00-22.30 de derde editie van Vlogpiet's Sinterklaasbingo XL georganiseerd en zijn er weer vele prijzen te winnen. De bingo wordt gepresenteerd door VlogPiet en natuurlijk zijn ook de andere Zwarte Pieten weer aanwezig. Of de Sint het redt om zelf ook aanwezig te zijn, is nog niet helemaal zeker. Wel heeft de organidsatie vernomen dat de Sint er een aantekening van heeft gemaakt in zijn grote Sinterklaasboek.

Wil je meer weten over deze avond, klik dan hier voor meer informatie.

Advertentie

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.